Argitoidud

Selleri-avokaado toorsupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Suviselt värske kõhutäis, tulvil vitamiine-mineraalaineid.
Kogus: 4 portsjonit
1. Leota India pähkleid paar tundi kuni üle öö vees.

2. Lisa kõik koostisosad kannmikserisse (soovi korral säilita mõned viilud avokaadot serveerimiseks) ja töötle püreeks. Alusta aeglasemal režiimil ja töötlemise käigus suurenda kiirust. Blenderda suppi mõne aja, nii et see muutub kergelt soojaks.

3. Pane serveerimisklaaside põhja u 3/4 dl tükeldatud sellerit, vala peale supp ja sega kergelt. Serveeri kohe. Soovi korral võid supile tõsta õhukese viilu avokaadot ja raputada peale pisut purustatud pipart.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa