Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Selleri-avokaado toorsupp

Argitoidud

Selleri-avokaado toorsupp

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Suviselt värske kõhutäis, tulvil vitamiine-mineraalaineid.
Retsept
portsjonile
400 g Varsseller
2 dl India pähklid
2 tk Küüslauguküüs
4 dl Vesi
1 tk Avokaado
Meresool
SERVEERIMISEKS
3 dl Seller (peenelt hakituna)
1. Leota India pähkleid paar tundi kuni üle öö vees.

2. Lisa kõik koostisosad kannmikserisse (soovi korral säilita mõned viilud avokaadot serveerimiseks) ja töötle püreeks. Alusta aeglasemal režiimil ja töötlemise käigus suurenda kiirust. Blenderda suppi mõne aja, nii et see muutub kergelt soojaks.

3. Pane serveerimisklaaside põhja u 3/4 dl tükeldatud sellerit, vala peale supp ja sega kergelt. Serveeri kohe. Soovi korral võid supile tõsta õhukese viilu avokaadot ja raputada peale pisut purustatud pipart.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes