Argitoidud

Oasalat grillitud tuunikalaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Salatid on suveõhtute lemmikud. Grilli erilistel puhkudel peale tükike tuunikala, mis maitseb kui vasikaliha. Hõrk maitseelamus on garanteeritud.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Keeda ube kergelt soolases vees 5 minutit. Nõruta sõelal. Sega kaanega purgis kokku kastmeained ja loksuta segamini. Kalla ubadele.

2. Pintselda tuunikala oliiviõliga üle, maitsesta soola ja pipraga, grilli mõlemalt poolt minut aega (grillil või grillpannil). Lase kalal “puhata” 5 minutit.

3. Sega omavahel kõik salatiained, laota vaagnale või taldrikutele. Tõsta igale portsjonile pool tükki tuunikala viilutatuna peale ja naudi kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa