Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Suvikõrvitsasalat kruupide ja pestoga

Argitoidud

Suvikõrvitsasalat kruupide ja pestoga

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
See mõnus suvesalat maitseb hea nii soojalt kui ka külmalt.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
3 dl Keedetud nisu- või odrakruubid, tatar või kinoa
2 tk Väiksem suvikõrvits
2 spl Oliiviõli
Sool
Must pipar
2 spl Roheline pesto
1 spl Valge palsamiäädikas
100 g Parmesan või Västerbottensost juust
1 pott Rukola
75 g Röstitud metspähklid
1. Lõika suvikõrvitsad viiludeks, küpseta grillil või pannil õlis. Maitsesta soola ja pipraga.

2. Sega kruubid, tatar või kinoa pesto ja äädikaga, lisa juurde küpsetatud suvikõrvitsad. Maitsesta veel soolaga.

3. Lõika juustunoaga peale juustulaastud, puista peale pestud rukolalehed ja hakitud metspähklid.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke