Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Lõhesändvitš õuna ja fenkoliga

Argitoidud

Lõhesändvitš õuna ja fenkoliga

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Tervisesõbralik suvine lõunasöök. Kasulike asendamatute rasvhapetega lõhe, täisterarukkileib ja vitamiinirikkad köögiviljad. Võimalusel tee grillil leivad soojaks või rösti röstris.
Retsept
portsjonile
150 g Külmsuituslõhe viiludena
200 g Fenkol
1 tk Õun
0.75 dl Hapukoor või maitsestamata jogurt
4 tk Koorikleib, hästi sobib lepasuitsu Rukkipala
4 tk Roheline (Rooma) salati leht
Sool
Must pipar
1. Tükelda fenkol ja õun peenteks ribadeks, sega hapukoore või jogurtiga. Maitsesta soola ja pipraga.

2. Kuumuta leibu grillil või rösti röstris. Kata krõbedate leibade alumised pooled salatilehega, tõsta peale fenkoli-õunasegu ja kalaviilud. Kata teise leivapoolega ja naudi kohe, soojalt.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool