Argitoidud

Värsked aedoad sinepi-palsamiäädika marinaadis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oad, herned, läätsed Autor: Tiina Lebane
Värsked rohelised aedoad õrnas kastmes on tõeline gurmeeroog! Naudi koos jahutatud valge veini ja jämedast jahust seemnesaiaga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Pese oad, nõruta ja lõika otsad ära. Lase vesi sobiva suurusega potis keema, lisa oad ja keeda umbes 10 minutit. Oad peaksid jääma pisut krõmpsuvad. Puhasta šalottsibulad ja haki peeneks.

2. Sega kokku palsamiäädikas, sinep ja 8 sl ubade keeduvett. Lisa segades hulka oliiviõli. Lõika tšillikaun pooleks, eemalda seemned ja valge sisu. Haki viljaliha peeneks ja lisa marinaadile. Maitsesta leem soola, pipra ja suhkruga ning vala soojadele, juba nõrutatud ubadele. Sega hästi läbi ja serveeri kohe.

3. Võid oad ka marinaadi seisma jätta ja süüa neid paari järgmise päeva jooksul.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa