Argitoidud

Suvikõrvitsa-maisikotletid

Keskmine hinne: 1.75 Allikas: Taimsed argiroad Autor: Britt Paju
Suvise suvikõrvitsalaadungiga hakkama saamiseks valmista neist vaagnatäis kotlette, mis sobivad ühtviisi hästi nii suupistelauale, võileiva vahele kui ka kergeks eineks.
Valmistusaeg: 20-40 min
16 tk

1. Sega riivitud suvikõrvits 0,5 tl soolaga ja jäta 10 minutiks seisma.

2. Kuumuta samal ajal pannil õlis porrut paar minutit, lisa küüslauk ja spinat ning sega läbi, kuni spinat on pehmenenud.

3. Pigista suvikõrvitsast vedelik välja. Vala kõrvits kaussi ja lisa munad, kahvliga puruks pressitud avokaado viljaliha ning ülejäänud koostisosad. Lisa ka porruspinatisegu, sega tainas korralikult läbi ja maitsesta ülejäänud soola ja pipraga.

4. Tõsta supilusikaga kuumale pannile väikesed pätsid ja pruunista need mõlemalt poolt. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 180 kraadi juures veel 10 minutit. Serveeri koos sidrunisektoritega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa