Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Aniisine vaarika-virsikusupp

Argitoidud

Aniisine vaarika-virsikusupp

Tiina Lebane Suvesupid
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Kristi Metsa
Pisut orientaalse maitsenüansi annab supile võrratu tähtaniis. Vaarikpunast suppi serveeri kindlasti läbipaistvas kausis või pokaalis, et küpset värviilu saaks täies hiilguses nautida.

üle 60 min

15 minutit + 1 tund jahtumiseks

Retsept
portsjonile
0.7 l Vesi
2 dl Suhkur
3 cm Värske ingver
2 tk Kuivatatud tähtaniis
0.7 l Värsked vaarikad
3 tk Värsked või kompotivirsikud
0.5 tk Värskelt pressitud sidruni mahl ja riivitud koor
1. Vala potti vesi ning lisa suhkur, väga väikeseks tükeldatud ingver, tähtaniisid, 0,5 l vaarikaid ja riivitud sidrunikoor. Kuumuta keemiseni, keeda madalal kuumusel 10 minutit ja tõsta pott pliidilt.

2. Eemalda tähtaniisid ja suru ülejäänud massist pudrunuia abil marjamahl välja. Lisa sidrunimahl ja tõsta supp vähemalt tunniks külmkappi jahtuma.

3. Lõika virsikud õhukesteks viiludeks ja jaga koos ülejäänud värskete vaarikatega portsjonitele.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke