Argitoidud

Aniisine vaarika-virsikusupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suvesupid Autor: Tiina Lebane
Pisut orientaalse maitsenüansi annab supile võrratu tähtaniis. Vaarikpunast suppi serveeri kindlasti läbipaistvas kausis või pokaalis, et küpset värviilu saaks täies hiilguses nautida.
Valmistusaeg: üle 60 min

15 minutit + 1 tund jahtumiseks

Kogus: 6 portsjonit
1. Vala potti vesi ning lisa suhkur, väga väikeseks tükeldatud ingver, tähtaniisid, 0,5 l vaarikaid ja riivitud sidrunikoor. Kuumuta keemiseni, keeda madalal kuumusel 10 minutit ja tõsta pott pliidilt.

2. Eemalda tähtaniisid ja suru ülejäänud massist pudrunuia abil marjamahl välja. Lisa sidrunimahl ja tõsta supp vähemalt tunniks külmkappi jahtuma.

3. Lõika virsikud õhukesteks viiludeks ja jaga koos ülejäänud värskete vaarikatega portsjonitele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa