Argitoidud

Panzanella

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Anne ja Stiil Autor: Britt Paju
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 3 portsjonit
1. Lõika sai kuubikuteks ja jäta kas ööseks küpsetuspaberile kuivama või rösti 180kraadises ahjus u 10 minutit, kuni sai on krõbe, kuid mitte pruunistunud.

2. Vala õli, maitseained ja äädikas purki ning loksuta kastmeks.

3. Puista salati koostisained kaussi, vala peale kaste ja sega läbi. Lase toatemperatuuril seista u 30 minutit, kuni sai on tomatist mõnusalt läbi imbunud.

HEA TEADA!
Võid panzanellale lisada ka muid meelepäraseid lisandeid – näiteks mozzarellajuustu, magusamat paprikat, anšooviseid või hoopis varssellerit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa