Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Panzanella

Argitoidud

Panzanella

Britt Paju Anne ja Stiil
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Britt Paju

20-40 min

Retsept
portsjonile
200 g Tahke tugeva struktuuriga sai (nt ciabatta)
500 g Tükeldatud mahlased tomatid
0.5 tk Õhukeseks viilutatud punane sibul
1 tk Tükeldatud väike kurk
1 spl Kapparid
1 peotäis Basiilikulehed
0.75 dl Külmpressoliiviõli
3 spl Punane veiniäädikas
Meresool
Must pipar
1. Lõika sai kuubikuteks ja jäta kas ööseks küpsetuspaberile kuivama või rösti 180kraadises ahjus u 10 minutit, kuni sai on krõbe, kuid mitte pruunistunud.

2. Vala õli, maitseained ja äädikas purki ning loksuta kastmeks.

3. Puista salati koostisained kaussi, vala peale kaste ja sega läbi. Lase toatemperatuuril seista u 30 minutit, kuni sai on tomatist mõnusalt läbi imbunud.

HEA TEADA!
Võid panzanellale lisada ka muid meelepäraseid lisandeid – näiteks mozzarellajuustu, magusamat paprikat, anšooviseid või hoopis varssellerit.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes