Argitoidud

Kiire “purgitiramisu” vaarikatega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Anne ja Stiil Autor: Britt Paju
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 3 portsjonit
1. Sega kohv 1 sl suhkruga ja jahuta.

2. Vahusta mascarpone ülejäänud suhkruga ja sega juurde rumm. Vahusta koor ning lisa ettevaatlikult mascarponesegule.

3. Tambi pooled vaarikatest kergelt puruks. Lao madalasse ja laiemasse purki neli küpsist, immuta need sortsu kohviga, tõsta peale pisut tambitud vaarikaid ja mascarponevahukoore segu. Lao uus kiht küpsiseid, kohvi, vaarikaid ja koort.

4. Sõelu kõige peale kakaopulbrit, sule kaaned ja aseta magustoit vähemalt paariks tunniks külmkappi. Enne serveerimist lao kõige peale värsked vaarikad.

HEA TEADA!
Proovi sama magustoitu ka näiteks mustade sõstarde, kirsside või virsikutega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa