Argitoidud

Ahjukuivatatud tomatid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Tomat. Salatist vürtsmoosini Autor: Kristina Efert
Valmistusaeg: üle 60 min

3 tundi ja 10 minutit

1 ahjuplaaditäs

1. Kata ahjuplaat küpsetuspaberiga. Lõika kirsstomatid pooleks ja lao need, lõikepind ülevalpool, ahjuplaadile.

2. Viiluta küüslauguküüned õhukeselt ja puista koos kapparitega tomatite sekka. Nirista tomatid üle oliiviõliga, lisa näpuotsaga soola ning puista peale tüümiani- ja rosmariinioksakesi.

3. Küpseta 120-kraadises ahjus umbes 3 tundi. Säilita ahjukuivatatud tomateid külmkapis klaaspurgis oliiviõliga kaetult.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa