Argitoidud

Rustikaalne tomatisupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Tomat. Salatist vürtsmoosini Autor: Kristina Efert
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Haki sibul ja kaks küüslauguküünt peeneks. Lõika kartulid ja tomatid suuremateks kuubikuteks. Kuumuta suures potis oliiviõli ning prae sibul ja küüslauk klaasjaks.

2. Lisa tomatid, kartulid ja suurem osa basiilikust ning maitsesta soola, musta pipra ja paprikapulbriga. Lisa potti nii palju keeva vett, et köögiviljad oleksid kaetud. Aja keema, alanda seejärel kuumust, kata pott kaanega ja lase supil 2 tundi podiseda.

3. Valminud supile lisa ülejäänud basiilik. Seejärel rösti saiad, hõõru need küüslauguga üle ja aseta supitaldriku põhja. Tõsta supp saiadele ning serveeri.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
AntsPomm 09.aug 2016 15:49
2h keeta kartuleid tomatiga? Vaadates koostisaineid saab see supp valmis 30 min.
1