Argitoidud

Kartulisalat suitsutatud lõhe ja mädarõikakreemiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Carita Vaikjärv
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Keeda kartulid soolaga maitsestatud vees pehmeks ja kurna. Pane riivitud sidrunikoor ja poole sidruni mahl kaussi ning lisa sorts veiniäädikat. Lisa äädikast kolm korda rohkem oliiviõli ja siis kapparid. Maitsesta kastet soola ja pipraga. Sega hästi läbi. Lisa soojad kartulid ja sega.

2. Teises kausis sega toorjuust ja maitse järgi mädarõigast, sidrunimahla ja soola-pipart. Sega vahule. Lisa veidi jahtunud kartulitele hakitud till. Laota kalalõigud vaagnale. Seejärel aseta kartulid kala peale. Törtsukesed mädarõikakreemi poeta kalale ja kartulitele seltsiks. Nirista üle oliiviõliga ja lisa näpuotsaga väsket tilli.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa