Argitoidud

Porrulaugu-sinihallitusjuustusupp

Keskmine hinne: 3.61 Allikas: Oma Maitse Autor: Carita Vaikjärv
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Lõika porrulauk õhukesteks viiludeks. Kuumuta potis õli ja või ning lase porrulaugul kaetud kaane all 10–15 minutit keeda. Porrulauk peab olema pehmenenud, kuid mitte pruunistunud.

2. Riivi või tükelda juust ja lisa potti. Hoia temperatuur madal ja sega pidevalt, kuni juust sulab. Lisa jahu ja pidevalt segades lase 2 minutit haududa. Lisa pipar ja sinep.

3. Pidevalt segades vala aeglaselt juurde puljong. Aja supp keema. Kata pott kaanega ja vähenda kuumust. Hauta umbes 15 minutit. Kontrolli maitseid.

Soovitus. Kes soovib, lisab riivitud juustu ja rohelist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa