Argitoidud

Rabarberikrõbedik mõne maasika ja suhkrustatud ingveriga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Carita Vaikjärv
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 5 portsjonit
1. Kuumuta ahi 180 kraadini. Pane rabarber ja pool suhkrust potti. Lisa apelsinimahl ja riivitud apelsinikoor. Aseta potile kaas peale, aja keema ning hauta paar minutit. Võta kaas ära ja hauta veel 5 minutit. Tõsta ahjuvormi ning laota ühtlaselt laiali. Poeta ka peotäis maasikaid seltsiks.

2. Krõbediku katteks näpi sõrmede vahel jahu ja või puruseguseks, sega juurde kaerahelbed, ülejäänud suhkur ja suhkrustatud ingver. Raputa purusegu rabarberitele ja küpseta ahjus u 40 minutit või kuni rabarber hakkab mullitama ning purukate on pealt kuldne.

3. Serveeri jäätisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa