Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Lihapuljong

Argitoidud

Lihapuljong

Kersti Rea Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jüri Seljamaa
Kui puljongikeetmine kord juba ette võtta, siis tasub seda teha suuremas koguses, et igal ajal oleks sügavkülmast püreesuppide või risotode tarvis võtta.

üle 60 min

Retsept
500 g Vasika-, veise-, kana- või muu kondiga liha
1.5 l Külm vesi
2 tk Porgand
1 tk Sibul
Petersell
Meresool
Must pipar
1. Aseta liha keedunõusse ja kalla peale külm vesi. Kata nõu kaanega ja lase keema minna. Riisu eraldunud vaht, lisa puhastatud juurviljad, petersell ja maitseained.

2. Keeda vaiksel tulel, kuni liha on pehme. Jahuta puljong, kalla suletavatesse erineva suurusesse kottidesse ja sügavkülmuta.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes