Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Magushapu Hiina kaste

Argitoidud

Magushapu Hiina kaste

Andra Kalda Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Andra Kalda
Magushapu kaste värsketest tomatitest, porganditest ja ananassist sobib hästi erinevate pasta- ja riisiroogade valmistamiseks, supipõhjaks, liha küpsetamiseks või lihtsalt šašlõki kõrvale.

20-40 min

Retsept
1.5 kg Tomatid
350 g Ananass
1 tk Sibul
2 tk Porgand
4 tk Küüslauguküüs
4 cm Ingverijupp
8 spl Suhkur
2 spl Sool
10 tk Pipratera
1 spl Äädikas 30%
1. Tükelda tomatid ja ananass, viiluta sibul ja porgandid ning riivi ingver ja küüslauk.

2. Tõsta kõik komponendid potti, lase keema tõusta ja lisa siis maitseained. Anna kastmel vaiksel kuumusel aega podiseda ja pehmeks haududa. Selleks kulub umbes 30 minutit.

3. Lase kastmel täielikult jahtuda, jaota meelepärasteks portsjoniteks ja tõsta sügavkülma.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke