Argitoidud

Magushapu Hiina kaste

Keskmine hinne: 3.94 Allikas: Oma Maitse Autor: Andra Kalda
Magushapu kaste värsketest tomatitest, porganditest ja ananassist sobib hästi erinevate pasta- ja riisiroogade valmistamiseks, supipõhjaks, liha küpsetamiseks või lihtsalt šašlõki kõrvale.
Valmistusaeg: 20-40 min
1. Tükelda tomatid ja ananass, viiluta sibul ja porgandid ning riivi ingver ja küüslauk.

2. Tõsta kõik komponendid potti, lase keema tõusta ja lisa siis maitseained. Anna kastmel vaiksel kuumusel aega podiseda ja pehmeks haududa. Selleks kulub umbes 30 minutit.

3. Lase kastmel täielikult jahtuda, jaota meelepärasteks portsjoniteks ja tõsta sügavkülma.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa