Argitoidud

Rabarberi-purukook

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Rita Osa
See tagasihoidliku välimusega magustoit on tegelikult imemaitsev ja kiire valmistada.
1. Määri keraamiline ahjuvorm võiga. Puhasta rabarberid ja lõika 6 cm kangideks. Paksemad varred võid enne pooleks või kolmeks lõigata. Kata vormi põhi rabarberitükkidega ning puista üle fariin- ja tavalise suhkru segu ning kaneeliga.

2. Sega omavahel kiirkaerahelbed, jahu ja fariinsuhkur. Lõika sinna peale külma või tükid ja näpi sõrmedega läbi. Puista puru rabarberitele ja küpseta 200-kraadise ahju ülaosas 20–30 minutit, kuni koogi pind on kuldpruun ja rabarberivedelik hakkab purukatte äärest kergelt välja mullitama.

3. Üleküpsetamisel jääb rabarber moositaoline, maitsvam on ta siis, kui veel kergelt hambale vastupanu osutab. Söö kuumalt või külmalt koos vanillijäätisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa