Argitoidud

Mureli-clafoutis

Keskmine hinne: 2.08 Allikas: Oma Maitse Autor: Rita Osa
Seda Prantsuse köögi hõrgutist on naeruväärselt lihtne valmistada. Naudi küpsetist soojalt pühapäevahommikuste pannkookide asemel.
Valmistusaeg: 20-40 min
1. Määri 20 cm kinnise koogivormi põhi ja servad sulavõiga ja raputa üle 1 sl suhkruga. Lao kividest puhastatud murelid vormi põhja.

2. Klopi kausis lahti munad, lisa 80 g suhkrut ja vanillikaunaseemned või vanillsuhkur. Lisa munasegule vaheldumisi sõelutud jahu ja piim. Viimasena kalla juurde sulatatud või.

3. Vala segu murelitele ja küpseta 180-kraadises ahjus 30–35 minutit. Lase veidi jahtuda ja puista üle tuhksuhkruga.

HEA TEADA!
Ära kasuta küpsetamiseks lahtikäivat koogivormi, kuna tainas on nii vedel, et valgub vormi vahelt välja. Murelite asemel võid kasutada kirsse, ploome, vaarikaid jms.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa