Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Lehtkapsapesto

Argitoidud

Lehtkapsapesto

Kristina Efert Kapsatoidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Triin Raa

kuni 20 min

Retsept
85 g Lehtkapsas
3 tk Küüslauguküüs
80 g Mandlid
80 g Viilutatud parmesan
1 tk Värskelt pressitud sidruni mahl
1 tl Sool
130 ml Oliiviõli
300 ml purk

1. Eemalda lehtkapsal kõva roots ja rebi lehed väiksemaks. Pese lehed voolava vee all ja kuivata need salativurris.

2. Pane kõik koostisosad (v.a oliiviõli) köögikombaini ja vurista tükiliseks pastaks. Seejärel lase kombainil madalatel pööretel käia ning nirista juurde oliiviõli. Kontrolli maitset.

3. Tõsta pesto purki ja vala peale õhuke kiht oliiviõli. Pesto säilib külmikus umbes nädala.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke