Argitoidud

Kreveti-virsikuvokk

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Virsik ei kaota ka kuumutamisel oma häid omadusi, kaunistab toitu ja annab hea maitse vokiroale. Tükelda kõik vajaminevad ained, siis läheb vokkimine ise juba kiirelt.
Kogus: 4 portsjonit
1. Loputa klaasnuudlid külma vee all ja lõika kääridega väiksemaks. Keeda 3 minutit ja nõruta.

2. Koori porgandid ja lõika tikukujulisteks. Pese porru ja viiluta, viiluta ka suhkruherned. Koori ja haki küüslauk. Koori ka sibul ja lõika sektoriteks. Pese tšilli, poolita, puhasta seemnetest ja haki. Pressi kahest laimist välja mahl, u 5 sl.

3. Pese virsikud, lõika sektoriteks. Kuumuta porganditikke 1 sl õlis vokkpannil või suurel kõrgete äärtega pannil 2 minutit, lisa porru, tükeldatud suhkruherned, küüslauk, sibulasektorid ja tšilli. Kuumuta 1–2 minutit.

4. Lisa kookospiim, magus tšillikaste, soja ja laimimahl, keeda vaikselt 3–5 minutit. Lisa klaasnuudlid, krevetid ja virsikusektorid. Maitsesta soola ja pipraga.

5. Puista peale hakitud pähklid. Lõika üks laim sektoriteks ja serveeri koos vokiroaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Enn 30.nov 2016 16:29
Tere, Kas siin ja üldse Idamaistes retseptides kasutatatakse keedetud või keetmata krevette? Lugupi-
damisega. Enn
1