Argitoidud

Sea kaelakarbonaad metsaseene-juustukastmes

Keskmine hinne: 3.2 Allikas: LCHF Autor: Kadi Kõiv
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Prae kaelakarbonaadi viilud kuumal pannil võis läbi. Maitsesta liha roosa soola ja musta pipraga. Prae ka seened võis läbi – need imavad endasse mõnusalt palju võid.

2. Aseta liha ahjuvormi ja määri majoneesi peale. Tõsta lihale praetud seened ja seejärel riivjuust. Vala vormi äärtesse veidi vahukoort, et liiga kuiv ei jääks.

3. Küpseta 200kraadises ahjus, kuni liha on pehme (küpsemisaeg sõltub ahjust ja lihast, umbes tund).
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siiri 13.nov 2016 13:12
hoidsin ahjus 45 minutit...kui vahepeal vaatasin oli kõik väga ilus ja tundus mahlane...aga siis hakkas majonees kusagile kaduma...lõpuks oli liha nagu või sees ja ei mingit kastet...Maitse oli hea aga järgmine kord panen tunduvalt nõrgema kuumusega ja ma ei hoiaks küll üle poole tunni
Azazello 04.okt 2016 22:51
Väga maitsev ja rammus roog. Ainult et õhemate, ca 150-grammiste lihaviilude puhul piisab ahjus 40-45 minutist täiesti.
1