Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Sea kaelakarbonaad metsaseene-juustukastmes

Argitoidud

Sea kaelakarbonaad metsaseene-juustukastmes

Kadi Kõiv LCHF
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Meeli Küttim

40-60 min

Retsept
portsjonile
4 tk Kaelakarbonaadi viil (u 200grammised paksud viilud)
250 g Metsaseened
60 g Või praadimiseks
100 g Kodune majonees
150 g Riivjuust
1 dl Rõõsk koor 35%
Roosa sool
Must pipar
1. Prae kaelakarbonaadi viilud kuumal pannil võis läbi. Maitsesta liha roosa soola ja musta pipraga. Prae ka seened võis läbi – need imavad endasse mõnusalt palju võid.

2. Aseta liha ahjuvormi ja määri majoneesi peale. Tõsta lihale praetud seened ja seejärel riivjuust. Vala vormi äärtesse veidi vahukoort, et liiga kuiv ei jääks.

3. Küpseta 200kraadises ahjus, kuni liha on pehme (küpsemisaeg sõltub ahjust ja lihast, umbes tund).

KOMMENTAARID

siiri 13.nov 2016 13:12
hoidsin ahjus 45 minutit...kui vahepeal vaatasin oli kõik väga ilus ja tundus mahlane...aga siis hakkas majonees kusagile kaduma...lõpuks oli liha nagu või sees ja ei mingit kastet...Maitse oli hea aga järgmine kord panen tunduvalt nõrgema kuumusega ja ma ei hoiaks küll üle poole tunni
Azazello 04.okt 2016 22:51
Väga maitsev ja rammus roog. Ainult et õhemate, ca 150-grammiste lihaviilude puhul piisab ahjus 40-45 minutist täiesti.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke