Argitoidud

Tomati-mozzarella salat peekoni-vinegrettkastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Tuntud salat on saanud juurde ka tõhustavat lihamaitset.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Tükelda 100 g peekonit väikesteks kuubikuteks ning prae pannil pruuniks ja krõbedaks.

2. Haki seller ja sibulad. Pane kõik kastme ained, v.a õli kombaini või töötle saumikseriga püreeks. Lisa vähehaaval õli ja klopi hulka. Maitsesta soola ja pipraga.

3. Lõika mozzarella ja tomatid viiludeks ja tõsta vaheldumisi taldrikule. Maitsesta soola-pipraga ja nirista peale kaste.

4. Pane peale ülejäänud krõbedaks praetud peekoniviilud ja rukolalehed.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa