Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Tomati-mozzarella salat peekoni-vinegrettkastmega

Argitoidud

Tomati-mozzarella salat peekoni-vinegrettkastmega

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Tuntud salat on saanud juurde ka tõhustavat lihamaitset.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
400 g Tomatid
400 g Mozzarella
100 g Rukolalehed
KASTE
200 g Kuumsuitsupeekon
1 tk Sellerivars
1 tk Šalottsibul
0.5 dl Mesi
1 dl Riisiäädikas
1 spl Sidrunimahl
1 spl Dijoni sinep
0.5 dl Õli
Sool
Must pipar
1. Tükelda 100 g peekonit väikesteks kuubikuteks ning prae pannil pruuniks ja krõbedaks.

2. Haki seller ja sibulad. Pane kõik kastme ained, v.a õli kombaini või töötle saumikseriga püreeks. Lisa vähehaaval õli ja klopi hulka. Maitsesta soola ja pipraga.

3. Lõika mozzarella ja tomatid viiludeks ja tõsta vaheldumisi taldrikule. Maitsesta soola-pipraga ja nirista peale kaste.

4. Pane peale ülejäänud krõbedaks praetud peekoniviilud ja rukolalehed.
SOOVITUS

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes