Argitoidud

Tomati-fetajuustu vorm

Keskmine hinne: 2.66 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Tuntava ürdimaitsega vorm saab fetajuustust paraja annuse pikantsust.
Valmistusaeg: 40-60 min

15 minutit + 35–40 minutit ahjus

1. Kuumuta ahi 190 kraadini. Määri vorm õliga.

3. Viiluta tomatid 2 mm paksuseks ja lao viiludest üks kiht ahjuvormi. Maitsesta soola ja pipraga, puista peale pool hakitud ürtidest ja kogu fetajuust. Lao uuesti kiht tomateid ja maitsesta soola-pipraga ning raputa peale ülejäänud ürdid.

4. Lõika saiaviilud väikesteks kuubikuteks, raputa vormile ja maitsesta paprikaga. Küpseta 35–40 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa