Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Tomati-fetajuustu vorm

Argitoidud

Tomati-fetajuustu vorm

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Tuntava ürdimaitsega vorm saab fetajuustust paraja annuse pikantsust.

40-60 min

15 minutit + 35–40 minutit ahjus

Retsept
3 spl Oliiviõli
1 kg (ploom) tomatid
Sool
Must pipar
3 spl Hakitud peterselli lehed
1 spl Hakitud majoraanilehed
250 g Murendatud fetajuust
2 tk Saia viil (või riivsai 0,5 dl)
1 tl Paprika
Õli vormi määrimiseks
1. Kuumuta ahi 190 kraadini. Määri vorm õliga.

3. Viiluta tomatid 2 mm paksuseks ja lao viiludest üks kiht ahjuvormi. Maitsesta soola ja pipraga, puista peale pool hakitud ürtidest ja kogu fetajuust. Lao uuesti kiht tomateid ja maitsesta soola-pipraga ning raputa peale ülejäänud ürdid.

4. Lõika saiaviilud väikesteks kuubikuteks, raputa vormile ja maitsesta paprikaga. Küpseta 35–40 minutit.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke