Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Ürtide ja juustuga röstitud tomatid

Argitoidud

Ürtide ja juustuga röstitud tomatid

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Soojaks eineks või lisandiks sobiv kuum tomatiroog valmib imelihtsalt.

20-40 min

5 minutit + 20 minutit ahjus

Retsept
portsjonile
0.5 dl Riivitud parmesan
0.5 tl Kuivatatud pune
Sool
Must pipar
Küüslauk
2 tl Oliiviõli
8 tk Keskmine tomat
75 g Rukola
1. Kuumuta ahi 220 kraadini. Kata ahjuvorm küpsetuspaberiga.

2. Sega riivitud parmesan, pune, sool, pipar ja purustatud küüslauk. Lisa oliiviõli ja sega ühtlaseks.

3. Lõika tomatid u 1 cm viiludeks, aseta küpsetuspaberile ja tõsta igale viilule 1 tl parmesanisegu.

4. Küpseta 20 minutit ehk kuni tomatid on pehmed ja kate helepruun.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes