Argitoidud

Ürtide ja juustuga röstitud tomatid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Soojaks eineks või lisandiks sobiv kuum tomatiroog valmib imelihtsalt.
Valmistusaeg: 20-40 min

5 minutit + 20 minutit ahjus

Kogus: 4 portsjonit
1. Kuumuta ahi 220 kraadini. Kata ahjuvorm küpsetuspaberiga.

2. Sega riivitud parmesan, pune, sool, pipar ja purustatud küüslauk. Lisa oliiviõli ja sega ühtlaseks.

3. Lõika tomatid u 1 cm viiludeks, aseta küpsetuspaberile ja tõsta igale viilule 1 tl parmesanisegu.

4. Küpseta 20 minutit ehk kuni tomatid on pehmed ja kate helepruun.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa