Argitoidud

Vürtsine tomatimoos

Keskmine hinne: 3.61 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Ühtaegu nii magus kui vürtsine moos sobib täiendama iga liharooga, aga passib samahästi ka magusatesse toitudesse.
Valmistusaeg: üle 60 min

75–85 minutit

1,5 l

1. Koori sidrunilt juurviljakoorijaga koor õhukeselt maha. Pigista mahl välja, vala kastrulisse, lisa sidrunikoor.

2. Koori tomatid ja lõika kuubikuteks. Lisa potti koos suhkru, köömnete, soola, paprika, kaneelikoore, nelgi, ingveri ja Cayenne’i pipraga. Kata pott kaanega ja kuumuta keskmisel kuumusel, kuni suhkur on sulanud, u 15–20 minutit.

3. Jätka kuumutamist, aeg-ajalt segades, kuni tomatid on tumedad ja siirupised, u 45–50 minutit. Võta kaneelikoor välja. Tõsta moos purkidesse ja sule.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa