Argitoidud

Tomatiraguu (hoidis)

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kõik tomatid, mida värskelt süüa ei jaksa, pane purki. Koos teiste köögiviljadega on seda talvisel ajal hea võtta.
Valmistusaeg: 40-60 min
1 l

1. Lõika baklažaan ja paprika kuubikuteks, tomatid sektoriteks. Riivi porgand jämeda riiviga, haki sibul ja küüslauk.

2. Kuumuta pannil 2 sl õli, kuumuta läbi porgand ja sibul. Lisa baklažaan, paprika ja küüslauk. Lisa sool, suhkur, tomatipasta ja hakitud maitseroheline, kuumuta 10 minutit. Lisa äädikas ja kuumuta läbi.

3. Sega hulka tomatid, tõsta purkidesse ja vala peale kuum õli. Steriliseeri purke lahtiselt kuumas vees 30 minutit ja sule.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa