Argitoidud

Praetud kapsaviilud

Keskmine hinne: 2.19 Allikas: Kapsatoidud Autor: Kristina Efert
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Eemalda kapsa välimised lehed, lõika kapsapea pooleks ning keeda kapsapoolikud soolaga maitsestatud vees poolpehmeks.

2. Seejärel nõruta kapsas ja lõika sellest 1 cm paksused viilud, nii et iga viilu külge jääks juurikat, mis kapsast koos hoiab.

3. Klopi ühel taldrikul lahti muna ja sega hulka hakitud ürdid. Teise taldrikusse puista riivsai. Kasta kapsaviilud kõigepealt munasse ja seejärel riivsaia ning prae viilud pannil õli ja või sees pruuniks.

4. Tõsta praetud viilud vaagnale, raputa peale veidi soola ja pipart ning serveeri kohe.

HEA TEADA!
Põneva tulemuse saad, kui lisad riivsaiale kookoshelbeid. Sel juhul jäta munasegust ürdid välja.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa