Argitoidud

Marjasupp keefiri ja kondenspiimaga

Keskmine hinne: 2.07 Allikas: Külmad, soolased ja magusad suvesupid Autor: Tiina Lebane
Hapuka keefiri ja magusa kondenspiima maitsed sobivad omavahel tõesti hästi. Sidrunimahl annab vajaliku värskuse ja suvemarjad tihedama koostise. Ei pea vist mainimagi, et supp valmib olematu aja ja vaevaga.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 3 portsjonit
1. Sega kondenspiim keefiri hulka. Lisa sidrunimahl ja riivitud koor ning klopi vispliga tugevalt läbi.

2. Jaga marjad supipokaalide põhja ja vala peale keefirisegu. Hoia enne serveerimist 30 minutit külmkapis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mari 01.aug 2016 18:14
Unustasin lisada, sidrunimahla panin 2 sl, terve sidrunimahla on liig kindlasti. Muidugi oleneb ka maitsest, kuidas kellelegi meeldib. Koor läheb terve sidruni oma.
Mari 01.aug 2016 18:08
Väga maitsev, kui kasutad keefiri asemel Kreeka maitsestamata jogurtit. Keefiriga jääb liiga vedel. Järgi proovitud!
1