Argitoidud

Laimine kanaburger seente ja rukola-basiilikupestoga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Tänavatoit Autor: Martin Aule
Kergemat sorti roog, mis laenab särtsu laimilt ja rukolalt ning tasakaalustavat tummisust seentelt.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Kõigepealt valmista pesto. Selleks lao toorained blenderisse ja purusta ühtlaseks seguks. Vajadusel lisa veel õli.

2. Sega kokku hakkliha ja maitseained, lisa riivsai. Kui liha kipub näppude külge kinni jääma, lisa veel riivsaia. Tee ühtlasest massist paraja suurusega pihvid ja paneeri kergelt riivsaias. Prae oliiviõlis kuldseks, kuid veendu, et liha oleks seest küpsenud ja valge (70 kraadi). Pärast pihvi esmast ringipööramist lisa mozzarella.

3. Sega salatilehed sortsu oliiviõli ja laimimahlaga ning maitsesta soolapipraga. Lisa hakitud pähklid ja sega.

4. Määri kuumutatud ciabatta pestoga, tõsta peale praetud seened, pihv ja salat. Määri pestoga pealmine ciabatta-poolik, pane pisut pestot ka salatile ja serveeri.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa