Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Krehvtine kurgisalat

Argitoidud

Krehvtine kurgisalat

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Parim on salat söömiseks järgmisel päeval, kuid maitseb hästi ka paar nädalat külmkapis seisnuna.

üle 60 min

Retsept
2 kg Väikesed kurgid
1 tk Terve küüslaugupea (eestimaine)
2 tk Sibul
2 spl Suhkur
2 spl Meresool
3 spl Äädikas 30%
Värske till
2 spl Mahedamaitseline Põltsamaa sinep
Must pipar
1.5 l

1. Koori kurgid ja viiluta. Haki sibul, küüslauguküüned ja till peeneks. Lisa aedviljadele sool, suhkur, must pipar, äädikas ja sinep. Sega kõik ained omavahel korralikult läbi.

2. Lase salatil kaane all vähemalt 24 tundi seista, aeg-ajalt sega. Naudi grilltoitude kõrvaseks või tõsta purkidesse ja sule õhukindlalt. Säilita külmkapis!

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke