Argitoidud

Tosca kook sõstardega

Keskmine hinne: 2.83 Allikas: Väike marjakoogiraamat Autor: Pille Enden
Rootsi päritolu koogiklassik ja paljude lemmikküpsetis on meie koduste hapude sõstardega imehea. Tänu marjadele säilib kook maitsvana veelgi kauem.
Valmistusaeg: üle 60 min

15 minutit + 50 minutit ahjus

12 tk

1. Vahusta või suhkruga ja lisa vahustamist jätkates ühekaupa munad.

2. Sega jahu küpsetuspulbriga ja lisa piimaga vaheldumisi munavahule.

3. Määri 26 cm koogivormi põhi ja küljed võiga, vala tainas vormi ja kata ühtlaselt marjadega.

4. Küpseta 180-kraadises ahjus 35 minutit.

5. Mõõda katteained potti, kuumuta keemiseni ja vala koogile.

6. Küpseta kooki veel 15 minutit või seni, kuni kate pruunistub.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 18.aug 2017 09:09
Vahukoort vahustama ei pea ja mandlilaaste röstima ka mitte. "Katteained" nimekiri koonsebki ainetest, millest saate Tosca katte. Ehk et segate need kokku, kuumutate paksemaks ja laotate koogile enne küpsetamist.
aavi 15.aug 2017 09:45
Kas see vahukoor tuleb vahustada? ja kas mandlilaaste röstima ei pea ja kunas need lisan?
Siiri Kirikal 14.aug 2017 09:37
Või vahusta suhkruga toasoojalt, siis läheb see ilusti kreemjaks ja heledaks.
Maria 10.aug 2017 14:05
Kas või tuleb enne sulatada või peab vahustama toasooja võiga?
1