Argitoidud

Mustikakeeks Kreeka pähklitega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Pähkline mustikakeeks maitseb suveõhtul piparmünditee kõrvale eriti hea.
Valmistusaeg: üle 60 min
8-10 tk

1. Sulata või ja lase jahtuda.

2. Vahusta munad suhkrutega tugevaks vahuks, sega hulka väheke jahtunud sulavõi.
 
3. Koori banaanid ja vajuta kahvliga peeneks, lisa koos hapukoorega tainasse. Haki pähklid ja sega koos kuivainetega taina sisse. Viimaks sega hulka ka mustikad ja kalla võiga määritud keeksivormi (1,5 l).

4. Küpseta ahjus 175 kraadi juures 50–60 minutit, kuni keeks küpseb vormi servadest lahti või sissetorgatud tikk jääb kuivaks.

5. Lase 5 minutit vormis jahtuda ja kummuta siis restile jahtuma.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa