Argitoidud

Pruuni riisi salat fetajuustu, ahjutomatite ja kikerhernestega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Veski Mati Autor: Tuuli Mathisen
Tervislik ja maitsev suvine salat, kus köögiviljad, tervislik pruun täisterariis ja kikerherned kõik ühes roas kokku saavad. Veidikene on siin mõjutusi klassikalisest Kreeka salatist, üllatuskülalisena esinevad riis ja kikerherned.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Esmalt rösti kirsstomatid. Selleks kuumuta ahi 180 kraadini. Lao küpsetuspaberiga kaetud plaadile pooleks lõigatud kirsstomatid, lõikepind ülespoole. Piserda oliiviõliga, lisa sool-pipar ning rösti umbes 30 minutit. Jahuta.

2. Sega kausis pruun riis, tomatid, kikerherned, hakitud kurk, punane ja roheline sibul, feta ning oliivid. Sega omavahel väikeses kausis sidrunimahl, värsked hakitud ürdid, küüslauk, sool ja pipar ning lisa niristades oliiviõli.

3. Sega kõik ühtlaseks ja kalla kaste salatile peale. Sega läbi ning serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa