Argitoidud

Korea bibimbap metsiku riisiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Veski Mati Autor: Tuuli Mathisen
Üks Korea tuntumaid roogasid. Seekord on kohustuslik riisisektor taldrikul täidetud tervislikuma ja maitseküllasema metsiku riisiga.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Pese metsikut riisi külma veega ja keeda umbes 40 minutit soolaga maitsestatud vees, kuni riis on pehme.

2. Valmista hakkliha. Selleks sega liha sojakastme, seesamiõli, küüslaugu ja suhkruga ning jäta umbes 30 minutiks marineerima. Küpseta liha kuumal pannil õli sees kõrgel kuumusel umbes 5 minutit, kuni liha on küps ja värvi muutnud.

3. Kuumuta peened porgandiribad pannil õli sees kiiresti läbi. Puista peale seesamiseemneid. Samamoodi toimi ka spinatiga. Prae munad pannil õli sees soovitud küpsusastmeni.

4.  Serveerimiseks tõsta igale taldrikule riisi, hakkliha, porgandit, spinatit ja wakame-vetikat. Puista peale seesamiseemneid ja idusid. Kõige peale aseta muna. Serveerides paku juurde Gochujangi tšillipastat. Serveeri soojalt
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa