Argitoidud

Soe punase riisi, feta ja kana salat granaatõunaseemnetega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Veski Mati Autor: Tuuli Mathisen
Värvikirevas ja tervislikus salatis kohtuvad omavahel mahlane kanafilee, pähklise maitsega punane riis, magushapu granaatõun ja kreemine feta.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Pese punast riisi külma veega ja keeda soolaga maitsestatud vees umbes 30 minutit. Lõika kanafileed pooleks ning töötle lihahaamriga ühtlase paksusega tükiks. Maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta pannil õli ja prae kanafileed mõlemalt poolt, kuni on tekkinud kuldne koorik ja kana on seest küps. Piserda sidrunimahlaga.

2. Sega omavahel salatikastme ained: sidrunikoor ja -mahl, oliiviõli, mesi, sool ja pipar. Kurna riis ja jahuta veidi. Kalla salatikaste soojale riisile ning sega kõik läbi. Säti taldrikule spinatilehed, sinna peale tõsta punane riis, tükeldatud kurk, feta, päikesekuivatatud tomatid, granaatõunaseemned ja kõige peale tõsta kanafilee. Puista peale meelepäraseid värskeid ürte ja serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa