Argitoidud

Kapsaruudud

Keskmine hinne: 2.42 Allikas: Kapsatoidud Autor: Kristina Efert
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Eemalda kapsa välimised lehed ja lõika kapsas ribadeks.

2. Sulata pannil või, lisa supilusikatäis õli ja hauta sibul klaasjaks. Lisa hakkliha (soovi korral) ja pruunista see pannil kergelt. Seejärel vala juurde kapsaribad ja puljongis lahustatud tomatipasta ning hauta umbes 10 minutit või kuni kapsas on pehme ja vedelik aurustunud. Jahuta ning maitsesta.

3. Laota kapsasegu küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja puista peale riivitud juust. Löö kausis munad lahti, lisa piim, maitsesta ja vala segu kapsale. Küpseta 200-kraadises ahjus 30–45 minutit. Enne serveerimist jahuta küpsetis ning lõika see ruudukujulisteks tükkideks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa