Argitoidud

Lihapallid itaaliapärases tomatikastmes

Keskmine hinne: 0.98 Allikas: LCHF Autor: Kadi Kõiv
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Pane pofiber puljongi ja vahukoore sisse paisuma. Tükelda sibul (köögikombainis või käsitsi) väga peeneks. Sega kõik lihapallide
koostisained omavahel ja vooli pallid (tänu pofiberile on neid lihapalle tõesti kerge siledaks voolida).

2. Aja praepann kuumaks ja pane pannile piisav kogus sea- või veiserasva. Prae lihapallid kiiresti kuumas rasvas pruuniks (ära prae liiga kaua, muidu lähevad kuivaks).

3. Tõsta panni kõrvale malmist haudepott ja pane sinna kastme koostisosad. Lase kaste haudepotis kergelt podisema ja tõsta
praetud lihapallid järjest kergelt podiseva kastme sisse. Jäta potike minimaalsele kuumusele 30–45 minutiks hauduma. Serveeri koos soolvees hautatud brüsseli kapsastega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 15.aug 2016 09:08
Kastmeained nüüd olemas. Aitäh veast teada andmast!
Maret 14.aug 2016 14:37
Kus need kastme koostisosad retseptist leian?
1