Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Rosolje Polli moodi

Argitoidud

Rosolje Polli moodi

Marika Blossfeldt Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Hele-Mai Alamaa

üle 60 min

Retsept
portsjonile
4 tk Väiksem koorega keedetud peet
2 tk Koorega keedetud kartul
3 tk Keedetud muna
1 tk Õun
3 tk Hapukurk
1 tk Punane sibul
1 tk Värskelt pressitud sidruni mahl
500 g Hapukoor
2 tl Sinep
Sool
Must pipar
1. Koori jahtunud peet, lõika kuubikuteks ja tõsta suurde kaussi. Koori jahtunud kartulid, lõika kuubikuteks ja lisa peedile.

2. Koori ja haki munad, lisa salatile. Pane juurde ka puhastatud ja väikesteks tükkideks lõigatud õun, tükeldatud hapukurgid ja peeneks hakitud sibul.

3. Lisa sidrunimahl, hapukoor ja sinep ning sega hästi läbi. Maitse salatit – kui see vajab natuke haput juurde, lisa veidi hapukurkide soolvett. Maitsesta soola-pipraga. Lase enne serveerimist vähemalt tund külmas seista. Serveeri kiluvõileibadega.

KOMMENTAARID

Laine 26.aug 2016 15:54
Rosoljel on sees heeringas. Kõik muud "punased" salatid tuleb nimetada kuidagi teistmoodi.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes