Argitoidud

Rosolje Polli moodi

Keskmine hinne: 3.02 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Marika Blossfeldt
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Koori jahtunud peet, lõika kuubikuteks ja tõsta suurde kaussi. Koori jahtunud kartulid, lõika kuubikuteks ja lisa peedile.

2. Koori ja haki munad, lisa salatile. Pane juurde ka puhastatud ja väikesteks tükkideks lõigatud õun, tükeldatud hapukurgid ja peeneks hakitud sibul.

3. Lisa sidrunimahl, hapukoor ja sinep ning sega hästi läbi. Maitse salatit – kui see vajab natuke haput juurde, lisa veidi hapukurkide soolvett. Maitsesta soola-pipraga. Lase enne serveerimist vähemalt tund külmas seista. Serveeri kiluvõileibadega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Laine 26.aug 2016 15:54
Rosoljel on sees heeringas. Kõik muud "punased" salatid tuleb nimetada kuidagi teistmoodi.
1