Argitoidud

Õunapirukas porgandi ja kõrvitsaga

Keskmine hinne: 2.06 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Marika Blossfeldt
Valmistusaeg: üle 60 min
1. Näpi kokku kõik põhja koostisained (v.a vesi). Lisa nii palju vett, et tekib ühtlane tihke tainas. Rulli tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja pane tunniks külmkappi.

2. Kuumuta ahi 200 kraadini. Torka tainasse kahvliga mõned augud ja küpseta põhja 10–15 minutit.

3. Prae hakitud sibul pannil oliiviõlis kuldseks. Lisa riivitud porgandid, kõrvits ja õun ning prae veel 3 minutit. Lisa natuke vett ja lase köögiviljadel kaane all 3 minutit haududa. Maitsesta soola-pipraga. Sega hulka küüslauk ja rosmariin.

4. Klopi munad lahti, lisa vahukoor ja maitsesta soola-pipraga. Laota köögiviljasegu ühtlaselt põhjale ja vala munaseguga üle. Küpseta 30–40 minutit, kuni munasegu on hüübinud. Serveeri aedviljapuljongi, kondileeme või rohelise salatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa