Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kukeseene-koorekaste mustikatega

Argitoidud

Kukeseene-koorekaste mustikatega

Marika Blossfeldt Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Hele-Mai Alamaa

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 tk Sibul
500 g Kukeseened
400 ml Rõõsk koor 35%
Oliiviõli
2 näpuotsatäit Kuivatatud tüümian
Sool
Must pipar
1 peotäis Petersellilehed
SERVEERIMISEKS
Täisteraspagetid või kinoa
PEALE
240 ml Mustikad
1. Haki sibul. Puhasta ja tükelda kukeseened. Prae sibulat ja seeni oliiviõlis, kuni vedelik on aurustunud. Lisa maitse järgi soola, pipart ja tüümiani, sega läbi.

2. Kalla juurde vahukoor ja keeda keskmisel kuumusel, kuni koor on paksenenud. Vajadusel maitsesta veel soola-pipraga. Siis sega juurde hakitud petersell.

3. Serveeri täisteraspagettide või kinoaga. Kõige lõpuks puista peale mustikad.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke