Argitoidud

Rostbiifitort

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Võileivatordid Autor: Lia Virkus
Üks mehiselt tõhus, leiba ja liha sisaldav tort peaks olema eelkõige meeste lemmik. Lihale on seltsiks marineeritud paprikad ja kurgid, sibul ja kapparid. Tordi alustalaks on õige eestimaine rukkileib.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 10 portsjonit
1. Maitsesta lihatükk soola ja pipraga, pruunista pannil õlis igast küljest ja määri kokku sinepiga. Tõsta panniga või vormis 180-kraadisesse ahju ning küpseta 20–25 minutit. Võta ahjust, kata fooliumiga ja lase jahtuda.

2. Sega kastmeks jogurt, majonees ja sinep. Sega hulka peenekshakitud kurgid ja sibul ning kapparid. Maitsesta soola, pipra, karri ja kurkumiga.

3. Lõika leivaviiludelt koorik ära. Lao alusele 3x3 leivaviilu ja määri peale pool kastmest. Haki pool lihast peeneks ja riputa kastmele, pane peale ka paprikaviilud ja tükeldatud marineeritud sibulad. Pane peale teine kiht leiba ja määri peale ülejäänud kaste. Pane tort 5–6 tunniks külmkappi.

4. Võta tort külmkapist välja ning kaunista liha- ja sibulaviilude, kornišonide, paprikaviilude ja maitserohelisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa