Argitoidud

Jahutav melonisupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Külmad soolased ja magusad suvesupid Autor: Tiina Lebane
See supp on tõeline kergendus lõõskava suvepäikese käes rammestunud puhkajale! Jahe ja värskendav ning parajalt vürtsikas. Kui pole aega ja kannatust supi jahtumist tunni jagu oodata, tõsta see 10‒15 minutiks sügavkülma. Ja et nälg varsti pärast supi söömist taas kallale ei kipuks, siis paku kõrvale sinki ja sepikut.
Valmistusaeg: üle 60 min

10 minutit + 1 tund külmkapis (või 15 minutit sügavkülmas)

Kogus: 3 portsjonit
1. Puhasta melon, lõika viljaliha kuubikuteks ja töötle blenderis siledaks seguks. Maitsesta sidrunimahla, valge palsamiäädika, tšillipulbri, soola, suhkru ja pipraga ning sega hulka oliiviõli.

2. Tõsta tunnikeseks külmkappi jahtuma. Naudi jahutatud suppi röstitud sepiku- ja suitsusingiviiluga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa