Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Jahutav melonisupp

Argitoidud

Jahutav melonisupp

Tiina Lebane Külmad soolased ja magusad suvesupid
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Kristi Metsa
See supp on tõeline kergendus lõõskava suvepäikese käes rammestunud puhkajale! Jahe ja värskendav ning parajalt vürtsikas. Kui pole aega ja kannatust supi jahtumist tunni jagu oodata, tõsta see 10‒15 minutiks sügavkülma. Ja et nälg varsti pärast supi söömist taas kallale ei kipuks, siis paku kõrvale sinki ja sepikut.

üle 60 min

10 minutit + 1 tund külmkapis (või 15 minutit sügavkülmas)

Retsept
portsjonile
1 kg Melon
1 tk Värskelt pressitud sidruni mahl
1 spl Valge palsamiäädikas
1 sõrmeotsatäis Tšillipulber
0.5 tl Sool
0.5 tl Suhkur
0.25 tl Jahvatatud must pipar
3 spl Oliiviõli
1. Puhasta melon, lõika viljaliha kuubikuteks ja töötle blenderis siledaks seguks. Maitsesta sidrunimahla, valge palsamiäädika, tšillipulbri, soola, suhkru ja pipraga ning sega hulka oliiviõli.

2. Tõsta tunnikeseks külmkappi jahtuma. Naudi jahutatud suppi röstitud sepiku- ja suitsusingiviiluga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp