Argitoidud

Kamasepik

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kamatoidud Autor: Pille Enden
Kamajahu on suurepärane leiva-saiataina maitsestaja. Kamajahust sepik maitseb hästi nii hommikuvõileivana kui supi kõrvale, ainult võiga või suisa moosiga.
Valmistusaeg: üle 60 min

15 minutit + 2 tundi 45 minutit kerkimiseks + 25‒30 minutit ahjus

2 pätsi

1. Sega suhkur sooja vette ja murenda sisse pärm. Lase kaetuna 15 minutit seista.

2. Lisa sool, kaerahelbed ning kama- ja nisujahu. Sõtku korralikult läbi ja lase 2 tundi kerkida.

3. Vormi tainast 2 pätsi ja lase kaetuna veel pool tundi kerkida.

4. Küpseta 200-kraadises ahjus 25‒30 minutit.

5. Pane köögikombaini toasoe või, õli, peterselli- ja basiilikulehed, küüslauguküüned ja sool. Mikserda umbes 1 minut. Hoia serveerimiseni külmkapis.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa