Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Marokopärane porgandisalat

Argitoidud

Marokopärane porgandisalat

Britt Paju Anne ja Stiil
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Britt Paju

40-60 min

Retsept
portsjonile
16 tk Noor porgand
1 tk Punane sibul kaheksaks sektoriks lõigatud
5 tk Küüslauguküüs
Oliiviõli
0.5 tl Jahvatatud vürtköömned
0.5 tl Jahvatatud koriandriseemned
0.5 tl Paprikapulber (suitsutatud)
5 spl Granaatõunakaste (Naršarb)
400 ml Kikerhernekonserv
1 peotäis Salatiroheline (rukola, spinat)
Värskelt pressitud sidrunimahl
Koriandrilehed või petersell
Sool
Must pipar
1. Puhasta porgandid ja lõika jämedamad pikkupidi pooleks. Tõsta ahjupannile ja lisa sibul, terved, kergelt noaga lapikuks pressitud küüslauguküüned, vürtsid ja oliiviõli. Maitsesta soola-pipraga ja vala peale 3 sl granaatõunakastet.

2. Küpseta 180 kraadi juures u 20 minutit, lisa kikerherned ja küpseta veel 10 minutit.

3. Sega pisut jahtunud pannitäis salatirohelisega, tripsuta peale veidi oliiviõli, ülejäänud granaatõunakaste ja natuke sidrunimahla. Maitsesta soola-pipraga, lisa maitseroheline ja serveeri.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes