Argitoidud

Marokopärane porgandisalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Anne ja Stiil Autor: Britt Paju
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 7 portsjonit
1. Puhasta porgandid ja lõika jämedamad pikkupidi pooleks. Tõsta ahjupannile ja lisa sibul, terved, kergelt noaga lapikuks pressitud küüslauguküüned, vürtsid ja oliiviõli. Maitsesta soola-pipraga ja vala peale 3 sl granaatõunakastet.

2. Küpseta 180 kraadi juures u 20 minutit, lisa kikerherned ja küpseta veel 10 minutit.

3. Sega pisut jahtunud pannitäis salatirohelisega, tripsuta peale veidi oliiviõli, ülejäänud granaatõunakaste ja natuke sidrunimahla. Maitsesta soola-pipraga, lisa maitseroheline ja serveeri.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa