Argitoidud

Tagurpidi peedipirukas fetajuustuga

Keskmine hinne: 2.52 Allikas: Anne ja Stiil Autor: Britt Paju
Kogus: 8 portsjonit
1. Pese peedid hoolikalt, lõika veerandikeks ja vala üle oliiviõliga. Pista sekka paar oksa rosmariini ja küpseta 180 kraadi juures u 25 minutit, kuni peedid pehmed.

2. Koori peedid ja lõika sektorid pisut õhemateks viiludeks. Sega peediviilud sibulamoosiga ja maitsesta kergelt soola-pipraga.

3. Vala segu õliga määritud 28 cm läbimõõduga ahjuvormi ja pudista peale feta. Kata sulatatud ja kergelt lahti rullitud lehttainaga.

4. Küpseta 200 kraadi juures u 25 minutit, kuni tainas on kena ja kuldpruun. Kummuta pirukas alusele ja kaunista rosmariiniokstega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa