Argitoidud

Banoffeekook kirssidega

Keskmine hinne: 2.85 Allikas: Anne ja Stiil Autor: Britt Paju
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 8 portsjonit
1. Purusta küpsised köögikombainis ja sega sulavõiga ühtlaseks massiks. Suru segu 25 cm läbimõõduga lahtikäivasse vormi ja lase külmikus pisut taheneda.

2. Enne serveerimist kata koogipõhi 250 g kondenspiimaga, lisa viilutatud banaanid ja pool kirsikogusest.

3. Vahusta koor ja sega see toorjuustuga, sega hulka ka ülejäänud kondenspiim (kui segu on liialt tahke, kuumuta seda pisut ja lisa sorts vahukoort).

4. Kata kook toorjuustuseguga. Peale vala ülejäänud kondenspiim ja tõmba lusikaotsaga segusse kenad viirud. Kata ülejäänud kirssidega ja kaunista paari mündilehega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa