Argitoidud

Mahlane porgandiroog

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Naised Autor: Angelica Udeküll
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit

1. Lõika porgand ja pastinaak kangideks ning viiluta küüslauk.

2. Sulata või kuumal pannil, lisa küüslauguviilud ja rosmariinioksake.

3. Nüüd lisa ka porgandi- ja pastinaagikangid ning viilutatud porru.

4. Lisa õunasiider või pisut sidrunimahla.

5. Prae intensiivsel tulel kaane all umbes 3–4 minutit, kuni köögiviljad on veel krõmpsud.

6. Lisa rõõska koor ja maitsesta soola ja pipraga.

7. Kuumuta veel mõni minut, kuni koor muutub kreemjaks kastmeks.

HEA TEADA!
35% rõõsa koore võid asendada ka tavalise piimaga. Toit sobib nii iseseisva söögikorrana kui ka kala juurde.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa