Argitoidud

Jaapanipärane porgandisalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Värvikad juurikad Autor: Epp Mihkels
Riisiäädikaga maitsestatud ning ingverist ja tšillist särtsu saanud porgandisalat on krõmps ja mahlane ning sobib hästi näiteks aurutatud punase kala juurde. Valmista salat tund enne serveerimist, et porgand omandaks vürtsika meki. Tõsta salat kahe kahvli abil kohevaks hetk enne serveerimist, sest õhuliselt maitseb see palju paremini.
Valmistusaeg: kuni 20 min

20 minutit + 1 tund külmas

Kogus: 3 portsjonit
1. Riivi porgandid peene riiviga.

2. Sega kastmeained omavahel hoolikalt läbi ja lisa porgandile. Sega ja pane mõneks ajaks külmikusse maitsestuma.

3. Tõsta salat serveerimisvaagnale või kaussi ja klopi porgandiribad kohevaks. Puista üle kergelt röstitud seesamiseemnetega  ja serveeri.

HEA TEADA!
Võid salati hulka hakkida ka ühe norilehe, nii saad veelgi huvitavama maitse.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa