Argitoidud

Moskva borš

Keskmine hinne: 3.83 Allikas: Kapsatoidud Autor: Kristina Efert
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Pane lihatükid koos kontidega potti, vala peale 1 liiter vett, aja keema ja riisu keeduveelt vaht. Lisa loorberileht ja sellerijuur ning keeda puljongit 30–45 minutit. Kurna puljong, puhasta liha kontidest ning haki lihatükid peeneks.

2. Aja puljong uuesti keema. Pruunista pannil või sees kergelt sibul ja porgand ning lisa need koos kapsaga supipõhjale. Kuumuta pannil või sees peediribad, lisa tomatipasta, veidike puljongit, näpuotsaga suhkrut ja sorts valge veini äädikat ning hauta peedid pehmeks.

3. Lisa peedid supile 10 minutit enne supi valmimist. Samal ajal kuumuta pannil või sees väikese koguse puljongiga segatud jahu, lase segul keema tõusta ja lisa see supile. Kõige viimasena puista supi sisse keedetud veiseliha, viineri- ja suitsusingiviilud ning hakitud petersell. Serveeri suppi koos hapukoorega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa