Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Ahjupeedi-vutimunasalat kiluga

Argitoidud

Ahjupeedi-vutimunasalat kiluga

Pille Enden Muna
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa

40-60 min

20 minutit + 45 minutit ahjus

Retsept
portsjonile
3 tk Keskmine (punane ja/või kollane) peet
2 tk Punane sibul
7 spl Oliiviõli
2 spl Palsamiäädikas
1 tl Mesi
Sool
Must pipar
12 tk Keedetud vutimuna
100 g Rohelise salati lehed
150 g Vürtsikilufileed
1. Pane kõigepealt punane sibul marinaadi. Selleks viiluta kooritud sibulad õhukeselt. Siis sega 5 sl oliiviõli, 1 sl palsamiäädikat ja mesi ning maitsesta soola ja pipraga. Kalla marinaad sibulaviiludele ja jäta seisma.

2. Koori peedid, poolita ja pane eraldi fooliumitükkidele. Sega 2 sl õli ja 1 sl palsamiäädikat ning nirista peetidele. Raputa peale soola ja pipart ning keera foolium peetide ümber.

3. Küpseta peete 200-kraadises ahjus umbes 45 minutit kuni 1 tund.

4. Lase veidi jahtuda ja viiluta.

5. Pane taldriku(te)le salatilehed, peedid, kilufileed ja poolitatud vutimunad. Tõsta peale sibulad ja nirista üle marinaadiga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke