Argitoidud

Ahjupeedi-vutimunasalat kiluga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Muna Autor: Pille Enden
Valmistusaeg: 40-60 min

20 minutit + 45 minutit ahjus

Kogus: 4 portsjonit
1. Pane kõigepealt punane sibul marinaadi. Selleks viiluta kooritud sibulad õhukeselt. Siis sega 5 sl oliiviõli, 1 sl palsamiäädikat ja mesi ning maitsesta soola ja pipraga. Kalla marinaad sibulaviiludele ja jäta seisma.

2. Koori peedid, poolita ja pane eraldi fooliumitükkidele. Sega 2 sl õli ja 1 sl palsamiäädikat ning nirista peetidele. Raputa peale soola ja pipart ning keera foolium peetide ümber.

3. Küpseta peete 200-kraadises ahjus umbes 45 minutit kuni 1 tund.

4. Lase veidi jahtuda ja viiluta.

5. Pane taldriku(te)le salatilehed, peedid, kilufileed ja poolitatud vutimunad. Tõsta peale sibulad ja nirista üle marinaadiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa